ECO

Italpollina 4-4-4

Organsko gnojilo piščančjega izvora z organsko maso 72%. Italpollina 444 je po patentiranem postopku predelan najkakovostnejši piščančji gnoj iz ekoloških kmetij.

ECO

Bioilsa 777 export (5% SO3)

Je organsko - mineralno NPK 7-7-7 gnojilo, ki zagotavlja celovito potrebe po letni hrani za vse rastline. Zaradi sestave ne vsebuje klora, ima pa 5% delež ŽVEPLA. Vsebuje dušik naravnega izvora. Primerno za zelenjavo, travinje in sadno drevje.

ECO

Progress Micro 6-5-13 (2Mg)

Organsko mineralno gnojilo z visoko vsebnostjo 13% kalija in naravnega dušika s počasnim sproščanjem.

ECO

TRAINER - organski dušik (5% - N), aminokisline in peptidi

Biostimulator, ki vsebuje organski dušik in peptide 100% rastlinskega izvora. TRAINER je energijsko aktiven pri razvoju rastlin in pomaga premagovati podnebne stresne situacije. Deluje ANTISTRESNO, BIOSTIMULATIVNO in HRANILNO.

ECO

Elementarno granulirano ŽVEPLO 99,95% AgroMedic

Sredstvo za kisanje tal (uravnavanje pH vrednosti) in vzdrževanje žveplenih zalog. Deluje dolgotrajno in je rastlinam razpoložljivo tekom celotne razvojne dobe in rasti. Dviguje odpornost na glivična obolenja in poviša razpoložljivost dušika.

Ilsa VIVIDA

Foliarno fosforjevo gnojilo na osnovi beljakovinskega dušika, fosforja, glikozidov in aminokislin.

AgroMedic TRB 124 Ca 12% + NK 10-5 + 4 Mg

Tekoče foliarno gnojilo za preprečevanje fizioloških motenj ob pomanjkanju kalcija in magnezija. Foliarno gnojilo z največjim procentom kalcija - Ca. Primerno za sadnja drevja, predvsem jabolka.