KeyLan Fe (1 kg)

54,00  z DDV

Zaloga: Na zalogi

Ekološki: DA

KeyLan Fe je inovativna rešitev za prehrano rastlin, ki deluje tudi biostimulativno. Zagotavlja železo v biokelatirani obliki, ki je zlahka dostopna rastlini.
Teža 1.10 kg
Namen uporabe

, , , , , , , ,

KeyLan Fe je nova kelatna oblika železa (Fe), ki jo rastline popolnoma izkoristijo.

Zagotavlja odlično stabilnost kelata ob visoki koncentraciji aktivnih apnencev in močno alkalnem pH. Odlična kakovost omogoča uporabo zelo nizkih količinah na rastlino, s čimer se močno izboljša donos in kakovost pridelka vsake rastline, poleg tega pa deluje zelo hitro in učinkovito.

Hello Nature’s KEYLAN je nabor izdelkov v obliki topnega prahu, ki je zasnovana na podlagi tehnologija Key +. Izdelek odlikuje visoka stabilnost, biorazgradljivost in topnost v vodi, enako učinkovit kot sintetični kelatni izdelki, kot so EDDHA, EDTA ali drugi. Železo v biokelatni obliki je rastlinam takoj na voljo brez dodatne porabe energije. Razpoložljivost železa v tleh je dolgotrajna. Izdelek je učinkovit v tleh s širokim razponom pH vrednosti, ohranja biotsko raznovrstnost in je neškodljiv za žive organizme.

Keylan Fe deluje tudi kot biostimulant, ki pomaga zmanjšati stres. Izboljša se absorpcija in učinkovitosti uporabe hranil, kar vodi do večjega pridelka, boljše kakovosti plodov in odpornosti rastlin. Povsem naravna organska formula je v obliki topnega praška, primerna za ekološko kmetovanje. Keylan Fe je mogoče varno kombinirati z insekticidi, fungicidi, regulatorji rasti in drugimi kalcijevimi foliarnimi gnojili.


Pomanjkanje železa se pogosto kaže, kot močna kloroza (bledenje) spodnjega dela listov in nekoliko nagubana površina preostanka lista. Kloroza se najprej začne pri manjših listih, nato se razširi na starejše liste, dokler ne zbledi celotna rastlina. Ko rastlini dodamo železo se izboljšanje najprej vidi pri ozelenenju listnih žil. Pomanjkanje železa je pogost simptom pri apnenčastih tleh in na tleh kjer je veliko težkih kovin.

SESTAVA:

železo (Fe) topno v vodi               11 %

organski dušik (N)                        5 %

rastlinski peptidi                           31 %

pH (1:5)                                           4

priznakixlorozavinogradaiegovidifotoispo_004A24C0.jpg


železo revive totaal.jpg


Izdelek je dovoljeno uporabljati v ekološki pridelavi.


OB NAKUPU VEČJIH KOLIČIN NAS PRED NAROČILOM KONTAKTIRAJTE ZA INDIVIDULANO PONUDBO.