Opis
- Pomanjkanje žvepla je ena izmed pogostejših težav na kmetijskih površinah.
- Posledice pomanjkanja žvepla so slabši razvoj in odpornost rastlin.
- Močno je zmanjšan izkoristek črpanja dušika iz tal.
- Žita imajo slabše beljakovinske in škrobne vrednosti.
- Pomanjkanje privede do okrnjene rasti in odmiranja listov.
- Veliko več je glivičnih obolenj rastlin.
- Pomemben je tudi učinek kisanja tal, ki ga z nobenim sredstvom ne moremo tako učinkovito izvesti.
PREDNOSTI UPORABE ŽVEPLA:
- Poviša razpoložljivost dušika (1 kg žvepla sprosti do 7 kg dušika).
- Dviguje oljevitost.
- Dviguje odpornost na glivična obolenja.
- Hitro uravnavanje pH vrednosti.
Izdelek je dovoljeno uporabljati v ekološki pridelavi.
OB NAKUPU VEČJIH KOLIČIN NAS PRED NAROČILOM KONTAKTIRAJTE.