SCUDO 9 % bakra – Cu, rastlinske aminokisline in peptidi

19,90 79,80  z DDV

Zaloga: Na zalogi

Ekološki: DA

Bakrovo gnojilo, ki pomaga rastlinam, da hitro premagajo stres, prehranska neravnovesja in neugodne okoljske razmere. Prepreči in popravi posledice, ki nastanejo zaradi pomanjkljivosti bakra. Izboljša odpornost rastlin na glivične in bakterijske bolezni.
Počisti
Teža Ni na voljo
Količina

1 L, 5 L

Namen uporabe

, , , , , ,

Zahvaljujoč prisotnosti rastlinskih peptidov in drugih molekul visoke biološke vrednosti pomaga rastlinam, da hitro premagajo stres, ki ga povzročajo prehranska neravnovesja in neugodne okoljske razmere.


ANTISTRESNO DELOVANJE:

SCUDO vsebuje 9% bakra in zaradi svoje inovativne formulacije (bakra, povezanega z rastlinskimi peptidi) se listi hitro absorbirajo in hitro premeščajo v rastlinska tkiva, kjer aktivirajo nekatere encime, ki so vključeni v številne fiziološke procese rastlin, kot je fotosinteza, proizvodnja semen, porazdelitev ogljikovih hidratov, fiksacija dušika, antioksidativno delovanje in sinteza lignina.

Zato je SCUDO zelo učinkovit pri preprečevanju ali odpravljanju pomanjkanja bakra, zlasti na alkalnih tleh, kjer je razpoložljivost bakra za vnos rastlin močno zmanjšana.


scudo.jpgNa sliki je predstavljen laboratorijski poizkus pri zaviranju rasti bakterij z uporabo Scuda. Opazimo lahko, da se je pri večji količi uporabe rast bakterij zaustavila.


SCUDO katalog


Proizvod je dovoljeno uporabljati v ekološki proizvodnji.


OB NAKUPU VEČJIH KOLIČIN NAS PRED NAROČILOM KONTAKTIRAJTE ZA INDIVIDULANO PONUDBO.


italpollina.jpgAgroMedica je ekskluzivni zastopnik za podjetje Italpollina v Sloveniji.